Horoscop 13 decembrie 2017. Schimbări pe plan sentimental pentru vărsători

Ultimul update: Joi 16 August 2018 21:29
Data publicarii: Miercuri 13 Decembrie 2017 09:39
Categorie: Horoscop

Horoscop, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată ajung, în sfârşit, la noi şi o să ne fie mai uşor de-acum încolo să ne atingem toate obiectivele, să fim împliniţi sufleteşte.

Vibraţia zilei este 4 şi o să le-mplinim dorinţele alor noştri.

SĂGETĂTOR: Or să vă parvină acei bani de care-aveti nevoie pentru cheltuielile curente, dar şi pentru cadouri şi sejurul de Anul Nou pe undeva. Veşti pe care le-aşteptaţi de mult, pot fi legate de serviciu, de sănătate, şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici înainte, ca să puneţi toate lucrurile la punct.

CAPRICORN: Se pare c-o s-aveţi o discuţie de principiu, ca să ştiţi dacă le faceţi o promisiune de muncă în echipă unor angajatori care vă vor neapărat la firma lor. Se rezolva o problemă de serviciu şi o să ştiţi şi pe ce bani puteţi conta de sărbători, să daţi o fugă şi la munte sau în străinătate.

VĂRSĂTOR: E posibil să-l întâlniţi pe omul visurilor voastre şi să intraţi în noul an cu speranţe de mai bine din punct de vedere sentimental. Poate o s-aveţi mai mult de lucru în perioada asta, dar aveţi resurse fizice, psihice şi or să vă mai ajute şi cei din jur, pentru că există solidaritate.

PEŞTI: O să vă primiţi banii promişi, dacă mai daţi un telefon, ca să şi-aducă aminte datornicii să vi-i înapoieze. O să puteţi primi bani în avans, ori câteva zile libere, să vă duceţi la rude de sărbători şi să vă bucuraţi de o perioadă mai lejeră, să vă ocupaţi şi de voi, de ai voştri.

BERBEC: De sănătate ar fi bine să vă-ngrijiți, să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, mai ales dacă trebuia mai demult să faceţi un control. Poate o să luaţi mai în serios o ofertă de lucru şi lăsaţi ideea la dospit, să vedeţi ce se mai întâmplă, ce apare între timp până la începutul lui ianuarie.

TAUR: Se poate repara o căsnicie, o relaţie care scârţâia, să vă puteţi petrece liniştiţi sărbătorile, să vă priască. O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri în privinţa urgențelor care-or fi apărut în perioada asta ca să încheiaţi cu succes tot ce ţine de segmentul profesional.

GEMENI: O să revină cineva cu care nu v-aţi mai înţeles, în speranţa că s-a mai schimbat ceva şi o să puteţi fi iarăşi împreună. Sunteţi prinşi cu treburile de serviciu, or să apară şi acasă nişte situaţii care să vă solicite intens şi o să aveţi nevoie de susţinere din partea alor voştri.

RAC: Apar din senin motive de neîncredere în relaţia de cuplu, dar cu sinceritatea voastră dezarmantă o să readuceţi armonia în relaţie. Pot apărea schimbări în programul sărbătorilor şi să vă adaptaţi din mers, să vă-ntâlniţi şi cu rudele şi cu prietenii şi să fiţi şi doar cu partenerul de viaţă o zi, două departe de casă.

LEU: Poate că n-o să vă sincronizaţi în perioada asta cu ritmul partenerului de viaţă, însă de la Crăciun încolo o să fiţi la unison. O să investiţi nişte bani în casă şi or să vă placă noile decoraţiuni şi vor fi apreciate atât de ai voştri cât şi de cei care or să vă treacă pragul - musafirii.

FECIOARĂ: O să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în privinţa cheltuielilor casei, să nu depăşească un anumit barem financiar. Se poate să faceţi nişte drumuri ca să luaţi ce vă trebuie, dar e posibil şi să comandaţi online ca să economisiţi timp şi banii de transport, consumul nervos.

BALANŢĂ: Vi se poate semna un act important şi să vă mutaţi altundeva, să vă bucuraţi de o schimbare pe care-o aşteptaţi de multă vreme. Poate v-aţi orientat, deja, spre un alt proiect pe care să-l lansaţi la apă din ianuarie şi căutaţi sponsori, asociaţi şi nişte relaţii care să vă susţină, la nevoie.

SCORPION: Cineva cu care-aţi avut vreun diferend vrea să vă-mpacați şi să vă treacă supărarea, o să bateţi palma. Apar noi provocări atât la serviciu cât şi în viaţa personală şi o să vă mobilizaţi să nu rataţi nişte oportunităţi cu care nu vă întâlniţi la tot pasul.

 

Horoscop 12 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă la locul de muncă
Horoscop 12 decembrie 2017. Zodia care va primi o primă la locul de muncă
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Alexandra Ojog, cea mai in forma femeie din Romania
Cea mai fit mamica de la Ninja Warrior. Alexandra Ojog arata senzational

10:20
LA MARUTA
Cascadorul Ștefan Costache, provocarea ”Ninja Warrior”
Află cum a fost pentru el experiența Ninja Warrior, câte sporturi face și care au fost adevărații susținători ai cascadorului.

07:11
LA MARUTA
Saveta Bogdan, provocarea branzei fermentate
Provocare culinara pentru Emil Regle. Ce specialitati a gustat, legat la ochi?

05:27
LA MARUTA
Andrei Aradis, Intre actorie si asociatia de locatari
Andrei Aradis, protagonistul serialului VLAD, care va incepe in curand pe PRO TV, a vorbit in exlusivitate pentru emisiunea La Maruta

09:56
LA MARUTA
Corina Caragea, calatorie fascinanta in Japonia
A calatorit pana in Japonia! Simona Caragea ne-a povestit cum a fost experienta

05:53
LA MARUTA
Magicianul Robert Tudor, sezantie in Bali
Salutari pentru Maruta, chiar din Bali! Magicianul Robert Tudor nu s-a lasat si a facut spectacol pe o plaja.

04:54
VISURI LA CHEIE
Un nou vis, o noua viata!

00:30
VORBESTE LUMEA
Speak si Stefania dau testul iubirii
Speak și Ștefania sunt împreună de un an și cinci luni

10:01
VORBESTE LUMEA
Personalitatea femeii in functie de zodie
Nicoleta Svârlefus a vorbit despre fiecare zodie și de modul în care acționează personalitatea asupra comportamentelor

15:05
LAS FIERBINTI
Dorel intra in afaceri cu Giani
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:26
Horoscop 2018
Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
horoscop
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani