Acestea sunt considerate cele mai sexy surori din lume. Australiencele care fac furori pe rețelele de socializare

Ultima actualizare: 10-06-2020 12:20
Tammy Hembrow
Instagram

Cu peste 11 milioane de followeri pe Instagram, Tammy Hembrow este una dintre reginele internetului. Australianca, mamă a doi copii, impresionează cu formele sale perfecte.

La numai 26 de ani, Tammy se mândrește cu doi copii superbi, însă trupul său spectaculos nu lasă să se vadă că a trecut prin două sarcini. Pasionată de fitness, australianca are un abdomen “de fier” și un posterior bombat care ar face-o invidioasa până și pe Jennifer Lopez.

Frumusețea este însă trăsătură de familie, așa că Tammy se mândrește cu patru surori la fel de impresionante ca ea. Culmea, sunt extrem de diferite.

Amy Hembrow este singura care seamănă cu Tammy, blondă și seducătoare. Emilee e o mulatră spectaculoasă, iar sora-vitregă Starlette este o șatenă frumoasă.

Ava Thyne, cealaltă sora vitregă, este cel mai puțin mediatizată, fiind cea mai mică. În presa australiană familia este comparată adesea cu clanul Kardashian – primele 3 cu Kim, Khloe și Kourtney, iar celelalte doua mai mici cu Kendall și Kylie.

Deși are trăsături de suedeză veritabilă, blondă și cu ochi albaștri, Tammy Hembrow a dezvăluit de curând că are rădăcini africane, mama sa fiind din Trinidad.

Tammy, Emilee și Amy au împreună o linie vestimentară cu haine sport și au diverse business-uri legate de lumea fitnessului. Toate trei sunt mămici și sunt super fit.

Vezi video: 

Transformările vedetelor: Macaulay Culkin, drumul de la puștiul adorat de întreaga planetă la dependent de heroină. Cum arată acum

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO