Cea mai noua moda printre tinerele din Rusia: "Fete frumoase cu saorma". Ce controverse a putut naste

Ultima actualizare: 15-06-2015 07:07
tinere din Rusia cu saorma

Glumele cu fete si saorma sunt chiar mai populare in Rusia decat la noi

Cea mai buna dovada e un cont din reteaua sociala vk (care in Rusia e mai populara decat Facebook), ce a devenit numai doua saptamani un adevarat fenomen, fiind urmarit de milioane de utilizatori de Internet, potrivit Lenta.ru. Contul “Fete frumoase cu saorma” a fost creat de Roman Bordunov si contine doar poze care corespunde descrierii din titlu.

“Ideea i-a venit dupa ce am vazut o poza facuta de o prietena cu o saorma in mana in Donetk”, spune Bordunov. “Atunci mi-am dat seama ca asocierea fata frumoasa - carne in lipie pur si simplu nu merge”. In ultimii ani, acest tip de fast-food a devenit extrem de popular in Rusia si chiar autorul paginii recunoaste ca apreciaza saorma, chiar daca nu intelege de ce cineva s-ar poza cu ea in mana.

“E mai usor sa renunte la fumat decat la saorme”, spune Bordunov despre tinerele care apar pe pagina pe care a creat-o. Aceasta contine in clipa de fata peste 200 de poze - si asta dupa ce multe au fost eliminate la cererea persoanelor fotografiate. Alte imagini, in schimb, au fost trimise chiar de tinerele surprinse in ele. Puteti admira cateva in galeria foto de la acest articol

Si presa din Rusia a remarcat pagina lui Bordunov si a scris despre ea, chiar daca opiniile sunt impartite: in vreme ce unii vorbesc despre o schimbare in bine a imaginii saormei, altii o considera o mancare nesanatoasa si, mai grav, de import. De altfel, chiar anul acesta primaria din Belgorod a interzis ca in oras sa apara firme sau reclame care sa foloseasca cuvantul “saorma”.

Foto: vk.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO