Sandra Bullock divorteaza, Jesse isi trateaza dependenta de sex

31-03-2010 00:00


Sandra Bullock

Actrita Sandra Bullock, in varsta de 45 de ani, i-ar fi intentat divortul lui Jesse James, dupa ce mai multe publicatii au dezvaluit ca sotul ei a inselat-o cu cel putin trei domnisoare. 

"A inghitit destule. I-a ajuns pana peste cap", a spus o sursa apropiata acesteia.

Bullock se fereste de presa, dupa ce tatuata Michelle McGee a dezvaluit ca a avut o relatie de 11 luni cu sotul ei, Jesse James.

Pe de alta parte, Jesse James, s-a internat intr-o clinica de tratare a dependentei de sex, incercand astfel sa isi salveze mariajul, informeaza accesshollywood.com.

Agentul de presa al mecanicului de motociclete a emis un comunicat prin care confirma zvonurile potrivit carora acesta s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare.

O sursa a declarat pentru revista People ca ideea de a se interna in acea clinica "a fost 100% ideea lui" (a lui Jesse James, n.r.).

Sandra Bullock, in varsta de 45 de ani, si Jesse James, in varsta de 40 de ani, s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentata de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock si Jesse James s-au casatorit in iulie 2005. Cei doi nu au copii impreuna, insa Jesse James are trei copii din doua mariaje anterioare.

Jesse James este constructor de motociclete.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO