Vreţi viaţă lungă...faceţi sex !

04-08-2008 01:00
Sursa: oana draghici


iubire

Un studiu publicat în American Journal of Medicin a descoperit că bărbaţii care fac dragoste o dată pe săptămînă au de două ori mai multe şanse de a avea disfuncţii erectile, comparativ cu cei care practicau activitatea de trei ori pe săptămînă.

Sexul bun pentru...sănătate. Dacă doriţi să aveţi o viaţă cât mai sănătoasă faceţi sex cel puţin de trei ori pe săptămână.

Un studiu realizat de o universitate din Bristol a demonstrat că bărbaţii şi femeile care fac sex de trei ori pe săptămînă îşi pot înjumătăţi riscurile de a suferi un atact de cord sau un infarct. 

În general oamenii fac sex pentru că se simt foarte atraşi de partener/ă şi datorită faptului că sexul este foarte distractiv şi în acelaşi timp relaxant. Câteva dintre motivele pentru care oamenii fac sex:

-  doresc să experimenteze plăcerea fizică.

- doresc să îşi manifeste iubirea.

- doresc să ajungă la un alt nivel de intimitate în cuplu.

- sunt curioşi şi doresc senzaţii noi.

- pierderea în greutate. Sexul ajută la arderea a 300 de calorii pe oră aşa că...uită de transpiratul în sala de sport şi treci la acţiune în propriul "cuibuşor de nebunii".

- eliberarea de stres.

- creşterea performanţei. Femeile atlete care făceau sex în seara dinaintea unei competiţii aveau rezultate mai bune a doua zi. Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile aveau mai multă încredere în ele şi erau mai relaxate decît de obicei.

- elimină durerea de cap şi învinge depresia.

- tonifierea musculaturii. 

- sexul de două ori pe săptămână vă apară de răceală şi de gripă.


Sursa: oana draghici

VIDEO PROTVPLUS.RO