Un roman ar putea castiga un iPhone. Concurs pentru cel mai mic organ sexual in erectie

13-10-2012 11:26
Sursa: The Australian


iPhone 5

In Danemarca, una dintre cele mai mici tari din lume, marimea conteaza...cu siguranta. Un website a organizat un concurs in care invita toti barbatii care vor sa castige un iPhone sa trimita fotografii cu organele lor sexuale.

Astfel, cel care va dovedi ca are cel mai mic penis va castiga telefonul de la Apple.

Conform publicatiei The Australian, website-ul care a organizat aceasta competitie inedita este unul "de profil", singlesex.dk, adica erotic. Afacerea este detinuta de Morten Fabricius, in varsta de 45 de ani, care, recent a mai organizat un concurs, pentru "cele mai frumoase penisuri".

"Sa faci concurs pentru cel mai mic...este ceva extrem. Este o competitie ciudata, dar si amuzanta. Este un concurs care atinge barbatia, adica cel mai important lucru la un mascul. Sunt multi oameni nefericiti care cred ca trebuie neaparat sa ai un penis gigant si ca este normal sa ai unul enorm.", a declarat Fabricius pentru AFP, citat de The Australian.

El spera ca acest concurs amuzant sa dea curaj oamenilor sa se distreze pe seama acestui aspect anatomic si sa posteze fotografii sub protectia anonimatului.

Regulile sunt simple: trimiti o fotografie pe website cu penisul in erectie si cu o unitate de masura alaturata. Cel care are cel mai mic organ va castiga si, de asemenea, femeile vor incorona propriul castigator, pe baza voturilor acestora de pe site-ul destinat femeilor.

Acesti doi castigatori vor primi cate un iPhone, urmand ca cei care vor ocupa locurile secunde sa primeasca un iPad 3. Concursul se desfasoara pana pe 31 ianuarie 2012.

Recent, profesorul Richard Lynn, de la Universitatea din Ulster, a intocmit, in urma unor investigatii care s-au desfasurat pe parcursul mai multor ani, un clasament al barbatilor din 113 tari, in functie de marimea penisului. Potrivit acestui clasament, romanii sunt cei mai slab dotati barbati din Europa, cu o marime medie a penisului de numai 12,7 centimetri.

Sursa: The Australian

VIDEO PROTVPLUS.RO