Totul despre sex: Uita-te la urechea ei, ca sa afli cum face sex!

16-01-2009 00:00


Cuplu

Credeati ca e posibil sa aflati cum arata vaginul vecinei, al chelneritei cea sexy sau a cunostintei din metrou, fara sa le dezbracati? "Exista o teorie!", spune sexologul Edwin Dregg.

 
Barbatii se arata mereu interesati de "pisicuta" frumoaselor de care se lovesc in fiecare zi. Cea mai cunoscuta teorie spune ca asa cum sunt buzele, asa e si vaginul. Mai precis, se spune ca ar exista ceva asemanari intre componentele genitale si cele ale gurii. Dar asemenea teorii au ramas un fel de mit urban. 

Urechea, instrument de masurare

Sexologul Edwin Gregg are alta teorie. El sustine ca urechea e oglinda vaginului, spulbera ideea ca buzele date cu ruj ar aduce cu cele de jos si e sigur ca urechea trebuie luata de model. Sexologul isi facuse probleme pentru bietii barbati, care nu pot sa isi faca o idee despre zona cea ascunsa a femeii, pana nu ajung in pat cu ea. 

Porti cercei rosii si mari? Esti tare!

Culmea e ca Edwin Gregg a studiat problema timp de mai multi ani si a ajuns la concluzia ca, dupa ureche, poti sa afli si cam care e atitudinea unei femei fata de sex. Exemple? Femeile care poarta cercei mari si rosii sunt mandre de sexualitatea lor si sunt foarte active. Cele care isi ascund urechile in par sunt foarte iritabile si cam timide cand e vorba de sex. 

Poti sa ai vaginul lui... Beyonce!

Tot ce e legat de vedete se vinde ca painea calda, asa ca si revolutionarul sexolog s-a gandit cum sa profite de pe urma teoriei sale. Vaginele care sa semene cu ale divelor s-ar vinde bine, iar domnul recomanda celor care ar vrea unul ca al lui Beyonce, de exemplu, sa ii studieze fotografiile in care ii apar urechile. "Ar fi ca si cum ai face sex cu cea adevarata", se aventureaza sexologul, care a scris o carte bazate pe teorie. Twat Spotting s-a vandut ca painea calda la Targul Erotic de la Brisbane, dar, din pacate, nu e inca tradusa. 

Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO