Testeaza-te daca tii mult la sex!

15-01-2009 00:00


sex

Toate revistele pentru barbati dau sfaturi pentru dezvoltarea unui corp plin de muschi, care ar atrage tot ce misca in materie de papusele. Cum poti sa traiesti mai bine si sa ai o viata sexuala de vis?

Intr-adevar, conteaza foarte tare sa rezisti mai mult decat sa fii fortos. Sa controlezi corpul celuilalt e foarte important, dar prea multi muschi nu garanteaza asta. Cei mai multi oameni nici macar nu sunt constienti de corpul lor, pana nu incepe sa ii doara ceva. Doua lucruri sunt esentiale ca sa faci fata partidelor indelungi de sex: placerea individuala si exercitiile de fitness.

Ce sporturi trebuie sa faci ca sa rezisti la sex

Picioarele au cei mai puternici muschi din tot corpul, dar potentialul lor nu este folosit in totalitate. Ar trebui sa existe o balanta intre putere si rezistenta, asa ca pentru ambele trebuie sa faci exercitii. Exercitiile pentru putere sunt cele in care sunt antrenati muschii, prin contractii si relaxari, intr-o perioada scurta de timp. Exercitiile de rezistenta sunt cele in care muschii fac miscari mai dese, pentru mai mult timp. Toate sporturile, alergarile, inotul, satiturile, schiul va pot face sa fiti foarte rezitenti in pat.

Cum poti testa daca tii mult in pat?

Incearca sa stai aplecat in fata, cu picioarele drepte si un pic departate, cam 5 minute. Sau macar 2! Daca picioarele incep sa iti tremure dupa 30 de secunde, e cazul sa iti misti fundul la sala!

Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO