Totul despre sex: Silicoanele le fac fericite pe femei

05-12-2008 00:00


sani siliconati

E greu sa mai gasesti femei fara sani siliconati printre vedetele din lumea de azi, unde succesul e direct proportional cu marimea decolteului. Obsesia sanilor mari e una dintre noile tendinte din societatea actuala.


Barbatii sunt fericiti daca partenerele lor au decolteu generos, iar doamnele sunt nefericite daca Mama Natura nu le-a dat destul.

Nu am gresi daca am numi ultimii 30 de ani, Anii Siliconului. Siliconul e un trend, atat pentru actori si actrite, cat si pentru oamenii obisnuiti. Chirurgii esteticieni au de lucru din greu si fac o gramada de bani. Costurile unei operatii sunt in jur de 3.000 de euro, iar femeile nu se mai multumesc cu sani normali, acum trebuie ca acestia sa fie uriasi, cel putin marimea E, daca nu mai mult. Toate femeile si-ar dori sa arate ca Pamela Anderson, iar sanii nu mai sunt doar sani, sunt baloane de-a dreptul, cu care poti sa plutesti in aer la nevoie. 

Pana si adolescentele sunt nemultumite si isi doresc sani mai mari, ca sa fie admirate de colegii de scoala. Fetele stiu ca sanii sunt cea mai buna arma de seductie, asa ca se folosesc de ei. Numai ca in vremurile noastre, sanii naturali nu mai sunt de-ajuns, trebuie sa fie siliconati si mariti. Poate ca nu ar strica sa fie cam cat ai lui Lolo Ferrari, actrita porno care a fost insa sufocata chiar de silicoanele prea mari. Probabil ca nu exista nicio femeie nu poate sa fie fericita ca are sani mici. Majoritatea le invidiaza pe cele care au fost dotate de natura sau de bisturiu. 

In showbizz, succesul e conditionat de marimea sanilor, mai ales pentru femeile care nu sunt destul de talentate. Alta e situatia pentru cele care au sanii mai mari. Portile celebritatii se deschid brusc. De fapt, in zilele noastre, e cam greu sa gasesti femei celebre fara silicoane. Unele dintre cantarete, ca sa nu mai vorbim de iepurasii Playboy, au facut tot felul de contracte pentru a plati mai putin din costul unei operatii de marire a sanilor. Astfel, daca accepta ca prin asta sa faca publicitate, isi pot reduce costul pana la 1.000 de euro. 

Una dintre problemele care sunt asociate operatiei este aceea ca esteticienilor nu prea le pasa. De aceea, e bine ca operatia sa fie ceva mai scumpa, ca un adevarat profesionist sa fie cel care o face. Asa se pot evita cicatricele sau ca sanul drept sa nu fie simetric cu cel stang sau ca silicoanele dinauntru sa nu o ia razna. 

Daca totul merge conform planului, rezultatul va fi magnific, dar va trebui ca sanii sa fie supravegheati cu atentie cateva luni dupa, pentru ca sunt sensibili, mai ales daca nu au fost scoase firele chirurgicale si se iau calmante. Si ar mai fi o problema. Silicoanele trebuie scoase la fiecare zece ani, pentru ca isi pierd din fermitate. Asadar, sunteti pregatite pentru asta?

Intra aici daca vrei sa afli care sunt tendintele in dormitor.

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO