Totul despre sex: Cum poti sa ajungi la orgasm simultan?

05-12-2008 00:00


sex

Un orgasm simultan este ceva minunat si de neatins pentru unii, de aceea a devenit un mit. Altii, in schimb, sustin ca este posibil, dar trebuie sa te cunosti foarte bine si bineinteles si tehnicile corecte.

Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Daca este un mit sau ceva care se intampla zilnic, nu este atat de important. Este posibil! Oricum, nu se va intampla in cateva minute si nici daca te gandesti mereu la orgasmele tale.

Totusi, de ce vor oamenii asa de mult sa aiba orgasm simultan? Simplu, pentru ca iti ofera dubla placere, doua orgasme. Multi oameni prefera sa isi vada partenerul satisfacut pentru ca placerea pe care o obtin privind este ca cireasa de pe tort.

De ce este atat de greu de atins un astfel de orgasm? 

In primul rand, femeile si barbatii ajung la orgasm in momente diferite, barbatii mai repede, femeile mai greu.

In al doilea rand, pozitia misionarului, cea mai frecvent folosita, nu te va duce niciodata la un orgasm dublu.

Si in al treilea rand, este vorba de tehnica. Mai puternic si mai repede este bine pentru Olimpiada, dar nu si pentru orgasmul unei femei.

Cum sa ajungi la un orgasm simultan?

1. Prelungeste preludiul

Sexul este un joc cu propriile reguli. Prima regula este fara scurtaturi. Daca nu acorzi destul timp preludiului, atunci unul din voi nu va termina jocul. Sexul nu este o cursa de masini, penisul nu este un Ferrari, iar ea nu este pista. 

Sa iti intarzii orgasmul este necesar si nu trebuie sa te concentrezi doar asupra unui lucru in timpul preludiului sau al actului pentru ca nu vei ajunge nicaieri.

2. Intarzie ejacularea

Unul din semne ca un barbat se apropie de un orgasm este ca scrotul se apropie de penis. Cand realizam aceasta putem sa impingem usor inapoi si sa intarziem orgasmul.

3. Alege pozitia corecta pentru un orgasm simultan

Pozitiile diferite aduc succesul, chiar daca ia mai mult timp. Dar, trebuie sa includa si stimularea clitorisului si mangaierea sanilor. Iar, cel mai bine e ca femeia sa isi controleze clitorisul pentru ca ea stie cel mai bine cum si ce sa faca.

4.  Foloseste jucariile sexuale

Foloseste-ti imaginatia! Poti folosi: jucarii, limba, degete, chiar si un vibrator daca ea este de acord. Apropo, daca vrea un astfel de obiect nu inseamna ca nu esti bun la pat.  De asemenea, si sexul oral reciproc este o metoda care ajuta multi oameni sa aiba orgasm simultan.

Sexul este un joc, care are mai multe niveluri si care necesita o tactica de la inceput la sfarsit.

Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Sursa: Bilec Andreea

VIDEO PROTVPLUS.RO