Totul despre sex: Cugetari asupra sexului anal

02-01-2009 00:00
Sursa: intimatemedicine.com


Accident

Ca multe alte lucruri in viata, sexul anal e complicat. Pana cand reusesti sa il stapanesti!

Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Sexul anal nu e ceva obisnuit, cred cei mai multi dintre oamenii de moda veche. Rectul si anusul nu au functia de a primi in mod natural... un penis. Faptul ca acest lucru devine posibil, nu inseamna si ca asa trebuie sa se intample de drept. Unii oameni pot sa isi bage degetul in nas, unele femei isi indeasa vibratoare si alte jucarii in vagin. Un penis in anus nu e natural, dar ofera placere! 

Sexul anal poate sa fie murdar de-a binelea 

Daca nu credeti, poate il lasati pe partener sa faca o vizita la toaleta si apoi sa va apucati de o partida anala. Peretele intestinului gros si rectul au functia de a excreta substante si, in acelasi timp, de a separa ramasite ale mancarii de care corpul nu are nevoie. Aceste substante pot aduce infectii pentru vagin, gura sau chiar penis. Pot aparea rani, sangerari. Asta demonstreaza ca sexul anal nu e natural. Daca ar fi, am putea sa il facem fara pregatiri speciale, adica spalare si lubrifiere. 

Placere dusa la extrem 

Din moment ce orgasmul vine si pentru ca se pot introduce obiecte in anus, oamenii practica sexul anal. Numai ca la orgasm ajung doar unii si, pentru asta, trebuie facute pregatiri. Pana la urma e vorba de excitare, de goana dupa placere si de a-ti explora propriul corp. Si nu e nimic rau in asta. 

Sfaturi de final 

Pentru a penetra anusul, muschii sfincterului trebuie sa fie relaxati. La acest lucru nu se poate ajunge decat prin relaxare si respirand adanc. Niciun alt fel de efort nu ajuta. Introduceti in anus un deget, timp de un minut, apoi doua, pentru doua minute. Astfel, anusul se adapteaza si muschii sunt gata de sex. Sau nu. Aveti noroc, totusi, daca aveti si un vagin prin preajma!


Intra aici pentru a afla cat mai multe secrete despre imbunatatirea vietii sexuale.

Sursa: intimatemedicine.com,

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO