Topul rusinii! Cei mai detestati amanti!

29-09-2009 00:00


sex

Daca pana acum s-au tot facut topuri cu cei mai buni amanti, iata ca a venit vremea si pentru unul cu cei mai slabi! Potrivit unui studiu, barbatii germani conduc detasat intr-un astfel de clasament, urmati de englezi si suedezi.

 

15.000 de femei din 20 de tari au decis ca germanilor le revine prima pozitie in acest top al rusinii pentru ca nu prea se spala si acorda prea putina atentie aspectului fizic. Doamnele au fost chestionate in cadrul unui sondaj realizat recent de www.OnePoll.com.

Urmeaza englezii, prea lenesi pentru a incerca sa impresioneze in dormitor, lasandu-si partenerele sa faca toata munca, urmati de suedezi, prea rapizi si focalizati pe finalitatea actului.

Olandezii sunt considerati prea duri in dormitor, in timp ce americanii sunt prea dominatori. Grecii sunt prea sentimentali, scotienii prea galagiosi, iar turcii cam prea transpirati pentru gusturile doamnelor.

Locuitorii Tarii Galilor sunt egoisti atunci cand vine vorba de sex, iar ocupantii locului 10, rusii, sunt prea parosi.

Este un top al celor mai detestati amanti, dar nu strica sa-i amintim, macar in treacat, si pe cei mai buni la acest capitol. Astfel, amantii perfecti provin din tari precum Spania, Brazilia, Italia, Franta, Irlanda, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Danemarca si Canada.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO