Studiu: ziua si ora la care nicio femeie nu va spune “Nu!”

09-05-2012 23:54


sex

Exista o zi si o ora perfecta in care libidoul femeilor atinge punctul maxim. Un nou studiu in domeniu demonstreaza ca aceasta zi este sambata si aceasta ora este 11 noaptea.

Concluzia vine in urma unui studiu la nivel national din Marea Britanie, care si-a propus sa afle secretele despre libidoul femeilor. 1.000 de femei britanice au fost intervievate de expertii Women’s Health.

Mai mult de trei patrimi dintre femeile din Marea Britanie s-au declarat satisfacute de viata lor sexuala. Exista insa si o mare parte dintre britanice care a declarat ca programul de lucru si lipsa timpului liber le-a afectat libidoul.

82% dintre scotiene s-au declarat satisfacute de viata lor sexuala. La popul opus, numai 30% dintre irlandeze spun ca sunt multumite din acest punct de vedere.

Top 5 secrete ale unei vieti sexuale perfecte in casnicie, pe care sigur nu le stiai

Cu toate acestea, irlandezele au cele mai multe contacte sexuale in timpul unei saptamani. 42% dintre acestea au declarat ca fac sex de mai mult de trei ori pe saptamana, urmate de londoneze - 33% - si galeze - 29%.

Un studiu efectuat anul trecut sugera ca joi dimineata ar fi cea mai potrivita clipa pentru cupluri sa faca sex. Potrivit cercetatorilor, acesta este momentul in care nivelul de cortizol din organism, un hormon care influenteaza libidoul, este cel mai ridicat.

De asemenea, nivelurile de estrogen si testosteron sunt cele mai ridicate dimineata.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex, studii,

VIDEO PROTVPLUS.RO