Simona Sensual de Belgrad

27-01-2009 00:00


Prenumele ei incepe cu aceesi litera ca si al dambovitenei Simona. O cheama Sandra, alias Sandra Afrika, si e nebunia din cluburile din Belgrad.


Multi spun despre Sandra Prodanovic ca are cel mai tare posterior din Balcani( mioarele noastre cred ca s-ar supara un pic!).

Cariera ei a inceput prin scuturarea celor cu care a inzestrat-o mama-natura, mai ales in fata unui star national, pe nume Mile Kitic. El a facut-o vedeta, a adus-o pe primele locuri in clasamentele de la radio. Nu a contat cum canta Sandra. Coperta CD-ului ei face toti banii.

Sandra si Mile si-au incheiat colaborarea, nu fara cantec. Prin tabloide, se spune ca artistul si-ar fi dorit-o foarte tare pe fata, ca ar fi incercat sa o sarute cu forta si chiar sa intre in camera ei de hotel. Sandra n-ar fi vrut insa. Inima larga, ii era teama ca ii va strica lui Mile casnicia. Tot presa de scandal spune ca domnisoara nu si-a mai facut procese de constiinta cand a acceptat de la artist o masina Mercedes de ultima generatie. Cadoo!

Sursa: intimatemedicine.com

VIDEO PROTVPLUS.RO