Sex Tape cu Tupac. Caseta ar fi fost inregistrata acum 20 de ani. Cu cine era rapperul

Dată publicare: 03-10-2011 15:02
Dată actualizare: 17-10-2012 17:15


tupac

Presa mondena din SUA dezvaluie aparitia unei casete cu continut sexual explicit in care protagonist este rapperul Tupac Shakur. Vezi ce contine inregistrarea.

Jurnalistii de la TMZ scriu ca au vazut o inregistrare de 5 minute in care Tupac era implicat intr-o scena cu continut sexual explicit.

Sex Tape cu Tupac Shakur: imaginile ar fi fost filmate in anul 1991, iar pe caseta apare un grup de prieteni, intr-un living, in timpul unei petreceri in casa. Tupac intra in camera, cu pantalonii in vine, fara tricou, avand la vedere mai multe lanturi atarnate la gat.

Tupac apare ras in cap si trage una dintre femeile din camera spre el, dupa care ea incepe sa-i faca sex oral. In timp ce aceasta isi vede de treaba, pe fundal se aude un cantec al lui Tupac, melodie nelansata pe vremea aceea.

In plus, in timp ce Tupac tinea un cocktail intr-o mana si o tigara in cealalta, dintr-o data in camera apare si Money B de la Digital Underground. Acesta il prinde pe dupa gat si incep amandoi sa danseze si sa cante. Femeia continua ce incepuse.

La sfarsitul casetei se pare ca cei doi, Tupac si domnisoara respectiva, ar fi gata sa intretina si raporturi sexuale normale, iar asta lasa suspiciunea ca ar exista o continuare a acestei Sex Tape.

Persoana care detine caseta are planuri sa o faca publica in curand, scrie TMZ.

Tupac Shakur a fost impuscat pe13 septembrie 1996. Cunoscut sub numele de 2Pac a fost renumit pentru stilul lui de rap si muzica sa, cariera de actor, poezii si activitatea sociala.

Este cunoscut in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 120 de milioane dintre care 65 de milioane doar in America.

Majoritatea cantecelor lui Tupac sunt despre viata grea din ghetouri, rasism, problemele din societate si, uneori, insulte adresate altor rapperi. Tupac este cunoscut pentru sustinerea egalitatii rasei si egalitatea economica, cunoscut de asemenea si pentru descrierea in detaliu a violentei, abuzul de droguri si conflicte cu legea. Multi il considera ca fiind cel mai mare rapper al tuturor timpurilor.

Sursa: TMZ.com


VIDEO PROTVPLUS.RO