S-a inventat aparatul care iti garanteaza orgasmul prin apasarea unui singur buton

06-03-2014 16:59


Orgasm

Un chirurg din Carolina de Nord a avut o idee care ar putea sa le ajute pe femeile ce nu pot ajunge la orgasm. Aparatul inventat presupune un implant medical, putin mai mic decat un pachet de tigari.

Daca unele femei se bucura de orgasme multiple, pentru altele aceasta senzatie nu a fost cunoscuta niciodata. Problema, in unele cazuri, nu tine de performantele din pat ale partenerilor, ci este o disfunctie de natura medicala.

Aparatul care promite sa “livreze” un orgasm la simpla apasare a unui buton a fost deja patentat in SUA, noteaza Daily Mail.

Acesta functioneaza printr-un implant medical, are o dimensiune putin mai mica decat un pachet de tigari si nu poate fi introdus in organism decat prin operatie. Orgasmul este apoi declansat de electrozi.

Pentru unele femei, starea de excitare, cand ritmul cardiac creste, mainile se inclesteaza si emotiile se intensifica, este o stare pe care o confunda cu frica. Si atunci vor sa faca orice ca sa iasa din aceasta situatie”, explica Jim Pfaus, care se ocupa cu studiul neurobiologiei comportamentului sexual la Universitatea Concordia, din Montreal.

Deocamdata, psihoterapia este cea mai folosita metoda de tratare, dar implantul ar putea fi o abordare mai rapida si cu rezultate mai sigure.

Pacienta ar ramane constienta in timpul operatiei de introducere a aparatului. Chirurgul conecteaza nervii din maduva spinarii la electrozi, iar generatorul va fi introdus sub piele, in zona feselor. Efectul poate fi declansat de o telecomanda, asa ca orgasmul apare, la propriu, prin simpla apasare a unui buton. Mai mult, aparatul poate fi programat sa produca mai multe stari euforice pe saptamana sau pe zi.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO