Robbie Williams si Rod Stewart s-au luat la bataie pentru o femeie

Ultima actualizare: 28-04-2012 14:57
Rachel Hunter

Respectiva se numeste Rachel Hunter si este fosta sotie a lui Rod Stewart. Problema lor? Pai, dupa divort, Rachel a ajuns in patul rebelului Robbie. Iar lui Rod nu prea i-a convenit acest detaliu.


Asa ca atunci cand s-a intalnit cu el intamplator, in holul unui hotel din Los Angeles, l-a luat la intrebari. Si nu numai. Si-a mai suflecat si manecile.

Toate povestea a fost relatata de solistul trupei Stereophonics, Kelly Jones, care se afla atunci la restaurantul hotelului, cu Rod Stewart. "Rod s-a dus la baie, iar atunci l-am vazut pe Robbie intrand in hotel si indreptandu-se catre bar. Cand Rod s-a intors de la baie, i-am povestit pe cine vazusem, fara sa fac legatura intre ei doi. Atunci, el si-a suflecat manecile si s-a ridicat de la masa. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu l-am mai vazut apoi pe Robbie. Cred ca s-au incaierat", a declarat Kelly Jones pentru The Sun.

Totul s-a petrecut in 2002, la trei ani dupa ce Rod Stewart si Rachel divortasera. Se pare ca artistul nu a digerat prea bine despartirea.
"Robbie e un baiat de treaba. Nu poti sa-i tragi una doar pentru ca a facut-o pe dna. Hunter sa se simta bine", a mai spus solistul trupei Stereophonics.

Pana la urma, Rachel si-a gasit fericirea in bratele unui pusti cu 12 ani mai tanar ca ea.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO