Rezultatele neasteptate ale unui sondaj. Ce prefera jumatate dintre femeile britanice in loc de sex

16-06-2012 13:47


sex

Un sondaj realizat in randul femeilor din Marea Britanie a demonstrat ca aproape jumatate din cele chestionate prefera o alta activitate in locul intretinerii de relatii intime.

Potrivit site-ului dottybingo.com, 44% din cele 400 de abonate care au participat la acest sondaj au spus ca prefera sa "traiasca" viata sexuala a personajelor din romane, decat sa faca ele insele sex.

Exista mai multe motive pentru a explica aceasta preferinta. Astfel, 27% din totalul participantelor la sondaj au spus ca prefera literatura erotica pentru ca aceasta reprezinta o solutie mai usoara, 23% dintre participante au spus ca le lipseste energia pentru a avea o viata sexuala sustinuta, iar 19% dintre ele au acuzat lipsa de imaginatie a partenerilor lor de cuplu.

Cele mai penibile 9 intrebari despre sex. Uite ce curiozitati jenante au tinerii din ziua de astazi

43% dintre participante au spus ca literatura erotica face ca vietile lor sexuale sa para plicticoase si marcate de rutina în comparatie cu romanele pe care le citesc.

Aproape 91% dintre femeile intervievate au spus ca au citit cel putin un roman cu tenta erotica, iar 68% dintre ele au declarat ca si-ar dori sa citeasca mai des astfel de romane.

Reprezentantii site-ului dottybingo.com pun aceasta tendinta pe seama expansiunii din ultimii ani a volumelor erotice lansate in format e-book, dar si a faptului ca femeile britanice au devenit tot mai exigente in ceea ce priveste calitatea vietii sexuale, iar acest lucru ar trebui sa ii faca pe barbatii britanici sa ia masuri, înainte de a nu fi "înlocuiti" cu astfel de romane.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO