Proces intrerupt de gemete in Italia. Ce faceau angajatii tribunalului in timp ce un om era judecat pentru crima

22-05-2014 11:40


sex in spatele unui geam din sticla mata

Un incident incredibil petrecut intr-un tribunal din Italia a ajuns in presa din intreaga lume. In vreme ce magistratii judecau o crima oribila comisa de doi romani, angajatii tribunalului isi faceau de cap.

Tribunalul din Genova a devenit scena unui incident uluitor: in timp ce completul judeca un caz de crima, doi angajati ai Palatului de Justitie faceau sex intr-o incapere de alaturi, despartita de sala de judecata doar printr-un geam mat. In cele din urma, judecatorul a trebuit sa opreasca procesul, deoarece pledoaria procurorului nu se mai auzea de gemetele celor doi amorezi. S-a intamplat la sfarsitul lunii aprilie, insa abia acum cazul a ajuns in presa italiana iar apoi a facut inconjurul lumii.

Incidentul a avut loc in timp ce se judeca uciderea marocanului Yassin Mahmod, de care sunt acuzati doi romani. In februarie 2013, acestia s-ar fi luat la cearta intr-un bar din Genova cu Mahmod, pe care in cele din urma l-au ucis lovindu-l cu o ranga. Aproape imediat au fost surprinsi si arestati de o patrula a carabinierilor.

La procesul din 28 aprilie, insa, lucrurile au luat o turnura mai degraba comica, scrie La Reppublica deoarece sala de judecata are o pasarela cu geamuri mate care nu dau spre exterior, ci spre alte incaperi din Palatul de Justitie din Genova. Intr-una din aceste incaperi, doi angajati ai institutiei s-au apucat sa faca sex, profitand de faptul ca in cladire nu era aproape nimeni, majoritatea instantelor fiind in vacanta de Pasti.

Geamul se pare ca nu era insa nici foarte mat, nici foarte gros, astfel ca cei prezenti la proces au putut vedea siluetele iubaretilor. Gemetele si rasetele acestora au acoperit-o pe procuroarea Sabrina Monteverde tocmai cand aceasta se pregatea sa ceara pedeapsa pentru ucigasii lui Mahmod.

Judecatorul a intrerupt sedinta si a trimis un aprod sa puna capat scenelor pasionale. Potrivit presei italiene, cei doi angajati, o functionara si un sofer, nu pot fi pedepsiti, ci doar sanctionati administrativ. Insa cel putin unul dintre ei va avea probleme mari, deoarece este casatorit – si nu cu persoana cu care facea sex.

Sursa: La Reppublica

Tags: genova, tribunal, sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO