Persoanele care dorm dezbracate au o casnicie mai fericita

30-06-2014 16:12


cuplu

Persoanele care dorm dezbracate au o casnicie mai fericita, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat recent in Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Astfel, 57% dintre participantii la studiu care au spus ca dorm dezbracati au declarat ca sunt fericiti in cuplu. Prin comparatie, 48% dintre respondentii care au spus ca poarta pijamale pe timpul noptii, 43% dintre cei care se imbraca cu camasi de noapte si 38% dintre cei care poarta salopete de noapte s-au declarat fericiti in casnicie.

Stephanie Thiers-Ratcliffe, reprezentant al Cotton USA, compania pentru care a fost realizat sondajul, a declarat: "Sunt foarte multi factori care pot afecta sanatatea unei relatii". "Dar unul dintre acestia este trecerea cu vederea peste atmosfera din dormitor. Asternutul patului este delicat cu pielea, incurajand intimitatea", a mai spus aceasta.

De asemenea, studiul, la care au participat 1.004 britanici, a aratat ca obiceiurile din dormitor ale partenerului influenteaza relatia de cuplu. Astfel, jumatate dintre persoanele chestionate se simt deranjate de obiceiul de a manca in pat al partenerului de viata, 59% urasc ca rufele murdare sa fie lasate pe podea si 23% nu suporta ca partenerul sa poarte sosete in pat.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO