Menage a trois...între fete

30-07-2008 01:00
Sursa: oana draghici


Menage a trois

Bărbaţii adoră să simtă două perechi de sâni şi în acelaşi timp să fie devoraţi de două femei senzuale, voluptoase, cu iniţiativă, poftă de sex şi cu puţină...perversitate.

Normal că bărbaţii visează la aşa ceva atâta timp cât cele două stau la picioarele lui iar el le poate schimba după bunul plac.

Sexul în trei fete nu este atât de complicat pe cât pare. Dacă este nevoie de o părticica din mascul se poate apela la jucăriile erotice. Pe piaţa există o gama diversificată de astfel de jucării.

Femeile adoră să incite şi să fie incitate şi de aceea pun accent pe preludiu. Fetele care practica menage a trois între ele nu înseamnă că sunt lesbiene sau că nu iubesc sexul tare, ci doar reprezintă o experienţă inedită. Cele care practică aşa ceva pot spune că nu şi-au înşelat consoartele...şi nu cred că ei s-ar supăra, ci doar ar vrea să se repete experienţa şi cu ei.

"Chiar dacă partea masculină lipseşte fetele au dildo-uri, mărgele, vibratoare şi lubrifianţi, pe cât posibil să nu se simtă lipsa nimanui. Se aprind una câte una şi gem de senzaţiile pe care fetele le crează. Mângâieri, sărutări, căutări de puncte (G), plăcere".

Sursa: oana draghici

VIDEO PROTVPLUS.RO