Lectie de sexologie orientala! Anusul, regatul magic al placerii!

17-10-2009 00:00


Dans din buric

Dintotdeauna oamenii s-au aratat fascinati de practicile sexuale orientale, precum si de arta de a consuma un act sexual pana pe culmile placerii!


Sexologia orientala merge pe ideea cunoasterii corpului partenerului si pe descoperirea zonelor de excitatie maxima.

Zonele erogene sunt stabilite de cele mai multe ori chiar de mintea noastra. Si cum nu exista nicio regula atunci cand vine vorba despre stimularea sexuala, cel mai bine ar fi sa va descoperiti impreuna cele mai sensibile puncte de pe corp.

Puteti face acest lucru printr-un simplu masaj erotic, de exemplu. Astfel, vedeti cum reactioneaza anumite zone de pe corpul partenerului la atingere.

Potrivit sexologiei orientale, anusul este regatul magic a placerii. De aceea, partenerii ar trebui sa profite de aceasta zona, in toate felurile posibile.

Tot sexologia orientala mai spune si ca buza superioara si cea inferioara sunt conectate la organele genitale. Astfel, buza superioara a femeii este conectata la clitoris, in timp ce buza inferioara a barbatului la penis. In aceste conditii, atentie mare la sarut, pentru ca unul reusit poate face minuni.

Printre zonele erogene propuse de catre sexologii orientali se numara si glezna, subratul, zona dintre sani sau cotul. Iar daca majoritatea stim despre sensibilitatea la ureche, putini stiu ca si o atingere a pleoapelor poate duce la senzatii placute.

Fiecare corp are zonele sale sensiblie. Sexologia orientala nu va propune altceva decat sa va descoperiti aceste zone si sa profitati de ele, iar viata voastra sexuala va ajunge la un alt nivel, unde placerea maxima este garantata!

Citeste mai multe pe www.intimatemedicine.com!

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO