Jobul perfect!!! Testeaza femeile in pat!

21-10-2009 00:00


Jaime Rascone

“Asistenta sexy”, “blonda cu acadeaua”, dominatoarea”, “scolarita”, “majoreta” ori “profa nimfomana”, toate varsa multa sudoare pentru a-i face poftele.


Jaime Rascone s-a nascut in Chile, a locuit o vreme in Los Angeles si prin mai multe parti ale Europei, pentru ca mai apoi sa se intoarca la cuib. Lucreaza uneori ca model, dar cele doua mari pasiuni ale sale sunt pictura si mixatul (cu alte cuvinte, este DJ).

Intr-o buna zi insa, a cunoscut-o pe “Madame” Fiorella, o doamna care ofera servicii de "escorta" VIP. “Madame” i-a oferit un job extrem de provocator si pe deasupra banos… visul oricarui barbat!

Testeaza femeile in pat si hotaraste care va fi angajata ca dama de companie!

Jaime nu are de facut cine stie ce: se intalneste cu diverse domnisoare, aspirante la pozitia de “dama de companie”, pe care le supune mai multor probe: un test psihologic, o sedinta foto si, atentie, o partida de sex cu fiecare dintre ele. Fetele, cum e lesne de ghicit, depun toate eforturile pentru a-si dovedi talentele si aptitudinile.

Candidatele au nu mai putin de 18 ani (macar oficial) si cel mult 24. La “interviu” sunt destinse si puse pe treaba! Desi “Madame” poate sa-si dea seama de potentialul unei femei in functie de zambetul, carisma ori aspectul general placut al acesteia, are totusi nevoie de un barbat pentru proba finala.

Aici intra in scena Jaime si carnetelul sau negru. Iata cateva detalii picante din el…

Cel mai bun a fost sexul oral. Cum se juca… Ahhh! Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta, atat de bine a fost. Dar expira timpul, asa ca mi-am pus ‘caciulita’ (un rau necesar in astfel de cazuri), ea s-a asezat in pozitia cainelui, a ridicat putin fundul, s-a incordat si a inceput sa se miste demential, in timp ce gemea de placere. Era umeda si frivola. Am ramas in aceeasi pozitie pana la final… Un dus si urmatoarea!

“Madame” Fiorella spune ca aceasta meserie nu mai este vazuta ca una “murdara” in Chile. “Inainte veneau la mine fete de la tara si imi spuneau: nu am experienta, dar vreau sa fac asta. Acum, imi vin fete de 18 ani cu dildourile la ele si imi spun: imi place sexul anal, de ce sa nu fiu platita pentru asta”.

Jaime “intervieveaza” cam sase fete pe luna, adica in jur de 70 pe an. Nici prea mult, sa nu-l extenueze…

Sursa: Pro TV

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO