Ipostaza nepotrivita in care au fost gasite doua profesoare, intr-o sala de clasa

30-06-2012 10:56


lesbiene

Doua profesoare de la liceul James Madison din Brooklyn sunt in centrul unui proces mai putin obisnuit. Ele neaga orice acuzatie privind o relatie nepotrivita intre ele, desi au fost prinse in flagrant delict.

Cindy Mauro, profesoara de franceza la liceul din Brooklyn a cerut in instanta sa-si primeasca inapoi locul de munca, insa judecatorul a refuzat.

In urma cu 3 ani, femeia a fost prinsa topless alaturi de alta profesoara, intr-o sala de clasa.

Potrivit omului de serviciu care le-a surprins asupra faptului, ambele femei erau pe jumatate dezbracate si se atingeau lasciv.

Cindy sustine insa nu a avut nicio relatie lesbiana cu colega ei, ci ca a vrut sa o ajute, pentru ca aceasta sufera de diabet si se simtea rau.

La randul ei, profesoara Alini Brito declara ca nu erau dezbracate, iar barbatul care le-a vazut in clasa are “o imaginatie foarte bogata”, scrie New York Daily News.

Instanta nu a crezut insa varianta lor. In sala de clasa nu a fost gasit vreun echipament medical, iar scena a avut loc la etajul 6 al cladirii, astfel incat cele doua profesoare au urcat multe scari pana au ajuns “la locul de intalnire”, cee ce ar fi fost imposibil daca una din ele ar fi avut o criza de hipoglicemie.
 

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO