Inca o vedeta este victima hackerilor. O fotografie NUD cu Rihanna a fost postata pe internet

22-09-2014 09:20


Rihanna

La doar cateva zile dupa scandalul provocat de publicarea pe internet a unor fotografii nud furate de pe telefoanele unor vedete, inca un nume mare este victima hackerilor.

Conform The Telegraph, este vorba de cantareata Rihanna, a carei fotografie nud a fost postata pe internet in noaptea de duminica spre luni.

Potrivit Billboard, care citeaza TMZ, fotografia a aparut pe acelasi website care a publicat si fotografiile nud ale lui Jennifer Lawrence sau Kate Upton, adica 4chan. Pana la aceasta ora Rihanna nu a comentat incidentul pe retelele de social media, iar Billboard i-a solicitat un punct de vedere, insa nu a primit inca un raspuns. 

In prezent, FBI si compania Apple investigheaza incidentul care a avut loc pe 1 septembrie 2014. Jennifer Lawrence, Amber Heard, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Hope Solo, Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Ariana Grande, Kate Upton, Kate Bosworth, Keke Palmer, Kirsten Dunst, Mary Elizabeth Winstead, Scarlett Johansson sau Kim Kardashian sunt protagonistele acestui scandal, dupa ce conturile lor de iCloud au fost sparte, iar fotografii nud ale acestora, facute de sau pentru iubitii lor, au aparut pe retelele de socializare online.

Reprezentantii actritei Jennifer Lawrence au confirmat ca respectivele imagini sunt reale, la fel si cei ai cantaretei Ariana Grande.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO