In masina, in toaleta, in magazine. O face peste tot! Sufera de sexmanie!

05-07-2010 00:00


Sex in flagrant

O britanica de 40 de ani, Donna Glover, are un apetit sexual urias. Nu este nimfomana dar cu toate astea simte nevoia de a face sex de zece ori pe zi. Si asta pentru ca sufera de o boala rara care ii distruge viata.

E disperata sa faca sex pana la epuizare pentru ca are sindromul Kleine-Levine (KLS) care o face sa se napusteasca asupra barbatilor, ori de cate ori are ocazia.

In momentul in care se starneste, “pofta de sex este de nestavilit” spune femeia, citata de NewsOfTheWorld.com.

In momentul in care am o criza, tot ce imi daoresc este sa fac sex. Nu conteaza unde sunt, cu cine sau care vor fi consecintele. Doar stiu ca trebuie sa fac sex, acolo si acum!”

Barbatul ei a parasit-o tocmai din acest motiv. "Nu ii port pica. Era extenuat, dar si suparat pe mine pentru ca il inselam", sustine ea.

Odata eram intr-un supermarket, la cumparaturi, cand m-a apucat o criza. Era un tip care ma privea si asta mi-a declansat imediat o pofta nebuna de sex. M-am dus direct spre el, am facut cunostinta si mi-a dat numarul lui de telefon pe o hartie. Zece minute mai tarziu eram in parcul din apropiere si faceam sex cu el.
Practic viata Donnei este controlata de acest sindrom. A fost data afara de la patru locuri de munca din acest motiv si oricat ar incerca sa le explice sefilor ei ca o boala nu o lasa sa lucreze, ci vrea doar sa faca sex, nimeni nu o intelege.

Nenorocirea este ca nici macar medicii nu o pot ajuta foarte mult. Cum boala este una foarte rara, nu se cunosc nici cauzele si nici toate efectele ei.

Asa casingurul lucru care-i ramane de facut este sa se lase subjugata de aceasta pofta nebuna de sex si sa-i dea curs de cate ori poate.

"Imi dau ora de ora intalniri cu barbatii pe fel de fel de site-uri erotice destinate intalnirilor. Am avut de la inceputul anului cel putin 150 de barbati. O fac peste tot, in masina, in camere de hotel, in toalete si chiar in cabine de proba, dar credeti-ma, as da orice sa scap de acest calvar", a declarat femeia.

Sursa: News of the World

VIDEO PROTVPLUS.RO