Hugh Hefner a lansat un site cu femei "mai imbracate", pentru birouri

21-07-2010 00:00


TheSmokingJacket.com

De cand angajatorii au observat ca productivitatea muncii scade atunci cand barbatii se uite la femei goale pe internet, companiile au interzis accesarea acestor site-uri. Nu-i nimic, acum Hugh Hefner a gasit solutia: un site cu fete imbracate!

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a lansat un site pe care, sustine el, cei care lucreaza la birou pot admira, in timpul programului, fete imbracate sumar, dar nu complet goale.

Portalul se numeste TheSmokingJacket.com, iar acolo angajatii care nu vor sa incalce regulamentul companiei privind accesul pe internet la locul de munca, pot admira fotografii cu manechine imbracate sumar, clipuri video realizate in timpul unor sedinte foto, precum si articole despre experientele sexuale in timpul jobului.

Ei vor gasi aici un "antidot amuzant, sexy si satiric" la rutina zilnica, a spus Jimmy Jelinek, directorul revistei Playboy.

TheSmokingJacket propune barbatilor "o distractie sexy si inteligenta pentru intreaga zi", a explicat la randul sau Hugh Hefner.

Site-ul a fost numit TheSmokingJacket in onoarea halatului de satin pe care il poarta Hugh Hefner, in varsta de 84 de ani, in vila sa luxoasa in stil gotic - Playboy Mansion - din Los Angeles.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO