Hugh Hefner a fost inselat ani la rand de una dintre blonde

15-01-2009 00:00


Kendra Wilkinson

Kendra Wilinson, blonda din vechea generatie de iubite ale boss-ului Playboy, a recunoscut ca a fost nevoita sa se strecoare din casa si sa-l insele pe Hefner pentru a se simti tanara.


Tanara de 23 de ani a vorbit pentru prima oara despre relatiile intime cu seful imperiului Payboy si despre infidelitatea sa. Cum Hugh Hefner n-o solicita foarte mult in dormitor, Kendra Wilkinson a recunoscut ca a calcat stramb pentru a-si implini dorintele sexuale.

In afara serilor in care ieseam in oras, il vedeam pe Hef doar o data pe zi, pe holurile biroului sau. Trebuia sa fac sex din cand in cand, asa ca ma furisam din casa.
Kendra Wilinson
Spre deosebire de ea, Bridget Marquardt nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni altcineva cat timp a locuit la conacul Playboy.

"Bridget mi-a spus ca a fost fidela in toti acesti ani. Cum naiba a putut? Eu trebuia sa fac sex pentru a ma simti tanara, ca orice fiinta umana", a mai spus Kendra, care, mai nou, se declara impotriva stilului de viata a lui Hefner, cu trei iubite deodata.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO