Fantezia suprema a barbatilor: orasul lesbienelor!

11-10-2009 00:00


lesbiene

Un mitic oras suedez, unde barbatilor le este interzis accesul, iar locuitoarele de sex feminin se convertesc la homosexualitate, a atras in mod special atentia catorva companii media din China.

Orasul, presupus ca ar fi fost fondat in 1820 in nordul padurilor suedeze de o vaduva bogata, adaposteste 25.000 de rezidente si un castel medieval, conform agentiei chineze de stiri Xinhua.

O pereche de santinele blonde pazeste intrarea in orasul ce nu are un nume, dar la care cei care il pomenesc se refera spunand "Shakebao" sau "Chako Paul City". Barbatii care isi doresc sa patrunda risca sa fie "pe jumatate omorati in bataie" de catre politie, declara publicatiile chineze.

In plus, multe dintre femeile din oras ar fi lesbiene, pentru ca, declara serviciul de stiri Harbin News, "nu si-au putut reprima nevoile sexuale". In ciuda tuturor acestor afirmatii ale presei din China, Claes Bertilson, reprezentant al Asociatiei Regiunilor si Autoritatilor Locale din Suedia (SALAR), se indoieste de existenta unui oras locuit numai de femei in tara sa.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.descopera.ro

Sursa: Descopera

Tags: curiozitati, sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO