Esti egoist in pat? Ajungi mai repede la orgasm!

Ultima actualizare: 22-10-2012 16:52
sex

Atunci cand inchizi ochii, fanteziile prind viata. Si orgasmul poate sa vina rapid! Esti egoist oare sau ai grija de placerile tale?

Fantezie si orgasm

Uneori nu ne intereseaza prea tare sa daruim, sa comunicam, sa ne intelegem partenerul in timpul unei partde de sex. Nu e bine ca acest lucru sa devina un obicei. Bine, cu exceptia unui singur moment, cel plasat exact inainte de a ajunge la orgasm.

Exact inaintea orgasmului, cand tensiunea e la maximum, cand ne uitam exact in ochii partenerului si simtim clipa magica, se intampla sa... nu se intample nimic. Adica nu mai termini. Se poate intampla si pentru ca esti prea concentrat la partener, dar pot exista si alte motive.

Sfatul e sa iti inchizi ochii si sa nu te simti vinovat ca te concentrezi pe propriile emotii. Fanteziile joaca si ele un rol important. Lasa-le sa te cotropeasca, gandeste-te la momentele cand esti singur si poti sa ai un orgasm fara ajutorul nimanui.

Doi in pat, unul in minte

Chiar daca ai pe cineva alaturi, poti sa te ingrijesti de propriile placeri. Calitatea actului sexual nu are de suferit. Daca stii cum sa te misti si ai parte si de atentia partenerului, in asa fel incat sa va completati reciproc, aceste momente de egoism pot sa fie cireasa de pe tort.

Femeile au mai multe probleme cu genul acesta de concentrare. Le e mai usor sa aiba grija de partener. Dar, pentru ele sunt importante alte emotii, iar atmosfera face totul.

Data viitoare cand simti ca esti aproape de climax, nu uita sa iti traiesti propriile placeri, iar daca poti sa le imparasesti si cu cel de langa tine ai grija! S-ar putea sa fii gasit marea iubire!

Citeste mai multe pe www.intimatemedicine.com!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO