Efectele pozitive ale masturbarii

23-11-2009 00:00


sex

Chiar daca exista tot felul de mituri negative legate de masturbare, efectele se pare ca sunt mai mult pozitive decat negative!

 

Efecte fizice si psihologice

Ca sa stim ce ne place in materie de sex, trebuie sa ne cunoastem corpul. Trebuie sa stim cum reationeaza la diversi stimuli, ce ne face sa ne pierdem capul de dorinta si ce nu ne place. Metoda cea mai simpla de cunoastere a corpului este masturbarea. Asa il vim ghida si pe partenerul de sex sa faca ce ne place si sa ajungem la orgasm. Mai ales pentru femei e foarte important sa isi exploreze corpul, pentru ca pentru ele problema orgasmului e mult mai spinoasa decat la barbati. Astfel, se scapa de momentele foarte plictisitoare care pot sa apara in momentul cand partenerul nu stie ce sa mai faca sa termine mai repede. Pana la urma, poti sa fii propriul tau sexolog!

Efectele calmante ale masturbarii

Intr-o lume in care stresul pandeste de peste tot, e bine sa ai ceva vreme numai pentru tine, ca sa te relaxezi si sa uiti de griji. Una dintre metode e masturbarea, in timpul careia nu uita de atmosfera din jur. Fa o baie aromata, pune-ti niste muzica relaxanta si desprinde-te de lume. Pune accent pe tine si pe corpul tau. Rasfata-te cu un orgasm si, daca nu iti e de-ajuns, mai ofera-ti unul! Asa o sa faci fata mai usor nebuniei de zi cu zi.

Pentru un somn linistit

Ce somnifere, lapte cu miere sau numarat de oi! Cand te lupti cu insomnia si nu poti sa dormi, incearca sa te masturbezi. Da drumul imaginatiei si inconjoara-te cu fantezii, in timp ce mainile iti umbla pe corp. Dupa orgasm, o sa dormi ca un bebe!

Masturbarea previne cancerul

Multe cercetari arata ca masturbarea poate sa reduca sansele de cancer, mai ales la barbati. E foarte important sa ejaculeze si sa nu isi tina sperma, pentru ca atunci chimicalele care provoaca boala se pot activa in prostata. Brabatii care ejaculeaza de cinci ori pe saptamana au de trei ori mai putine sanse sa faca cancer de prostata, dar e important sa nici nu aiba prea multe partenere.

Poti sa ajungi iubitul de vis

Barbatul care stie cum sa foloseasca experienta masturbarii, va stii sa isi controleze ejacularea. Va sti sa citeasca semnalele corpului care spun ca urmeaza climaxul si cum sa prelungeasca acel moment. Iar asta le aduce barbatilor puncte in plus in ochii partenerelor.

Afla mai multe pe www.intimatemedicie.com!

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO