Double the action, double the pleasure! Mareste-ti Punctul G!

10-10-2009 00:00


Sex

Nimic nu mai e imposibil! Mai nou poti sa-ti maresti prin operatie estetica chiar si Punctul G. Afla aici in ce consta procedura si citeste despre experientele unei femei care si-a facut deja operatia de marire.

Operatia de marire a Punctului G a fost inventata de un medic ginecolog englez pe nume David Matlock. Procedura este non-invaziva, iar pacienta poate pleca acasa la numai cinci minute de la interventie. In plus, poate face sex dupa numai patru ore de la operatie.

Prima data dupa operatie partida de sex a fost atat de intensa incat m-am speriat la un moment dat. Am fost coplesita, dar m-am obisnuit destul de repede cu senzatia. Acum am tot timpul orgasme multiple in timpul sexului, dar nu mai obosesc dupa partida de sex, la fel ca inainte.
Caroline Cushworth
Caroline Cushworth a fost prima femeie din Marea Britanie care a apelat la aceasta interventie si a marturisit ca viata ei sexuala nu a mai fost aceeasi dupa marire.

Caroline a gasit si o parte haioasa in toata experienta: "La un moment dat, medicul incerca sa-mi gasesca Punctul G cu o mana in timp ce in cealalta tinea o seringa de opt centrimetri plina cu colagen. Eu stateam intinsa pe spate si ma gandeam: "Doamne Dumnezeule, ce fac eu aici?" Dar medicul s-a comportat exemplar, desi eu eram un pic rusinata."

Acum Caroline isi descrie viata sexuala ca incredibila. Si asta datorita unei mici injectii cu colagen care umple tesutul Punctului G si il face mult mai usor de gasit, dar si mult mai sensibil la atingere.

Singurul lucru negativ in legatura cu acest tip de interventie: injectiile cu colagen trebuie sa fie reluate la fiecare patru luni, iar o singura procedura costa nu mai putin de 1.000 de euro...

Citeste mai multe pe www.intimatemedicine.com.

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, punctul g,

VIDEO PROTVPLUS.RO