Dorinta secreta pe care una din trei femei o are fata de cel mai bun prieten

Dată publicare: 08-11-2011 10:52
Dată actualizare: 03-11-2012 13:39


sex

O treime din femeile singure isi folosesc pentru sex prietenii apropiati barbati, a reliefat un sondaj. Jumatate din ele apeleaza la aceste “prietenii cu beneficii” pentru ca nu vor sa se se implice intr-o relatie serioasa.

19 la suta din femei spun ca se implica in relatii sexuale cu prietenii pentru “mai multa distractie”, in timp ce 22 la suta declara ca nu au planuit sa sara in pat cu prieteni apropiati, ci “pur si simplu s-a intamplat”.

Opt la suta din femei spera ca aventura lor se va transforma intr-o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Rezultatele acestui sondaj, facut de MyCelebrityFashion.co.uk, se potriveste perfect cu subiectul cunoscutului film Friends With Benefits (Prietenie cu folos), cu Justin Timberlake si Mila Kunis, in care personajele principale se implica intr-o relatie sexuala, pentru ca ulterior sa-si dea seama ca isi doresc mai mult de la legatura lor. 

Andy Barr, cel care a coordonat sondajul, a spus: “Ideea de creste in popularitate. Poate ca oamenii nu mai gandesc ca femeile vor stabilitate imediat si o relatie serioasa”.

Acelasi studiu a stabilit ca doar 29 la suta din femei raman prietene cu fostii iubiti, iar una din cinci femei spune ca cel mai bun prieten este un barbat.
 

Sursa: The Sun

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO