De ce sunt barbatii obsedati de penis?

18-01-2009 00:00


barbat

Care este efectul obsesiei si al atasamentului emotional pe care le simte barbatul legat de penis, in viata lui sexuala?

Obsesia pentru penis este un lucru des intalnit. Daca un barbat este obsedat de faptul ca penisul sau reprezinta simbolul barbatiei, sau daca ii acorda prea multa atentie- acestea sunt doar cateva simptome care atesta probleme in relatia de cuplu.

Obsesia creeaza probleme atat pentru barbat cat si pentru femei, care nu mai simt afectiunea partenerului. In plus, barbatul este preocupat sa-si indeplineasca rolul de “macho”. El se asteapta foarte mult de la penisul sau. Cateodata, penisul este folosit pentru a ascunde unele probleme.

Din pacate, multe femei traiesc cu impresia ca barbatul ideal este un tip inchis, rece si narcisist. De aceea, femeile vor numai sa aiba contacte sexuale cu barbati, fara insa a avea o relatie stabila si adevarata. Barbatii se tem ca nu vor satisface dorintele femeilor, asa ca acorda mai multa atentie propriului penis.

Penisul este un "instrument"!

Penisul este unul din “instrumentele” pentru satisfacerea dorintelor. Cu siguranata nu este singurul. Partenerii simt cea mai mare placere cand sunt relaxati si se daruiesc unul altuia. Daca vrei ca partenera ta sa fie satisfacuta, lasa autosatisfacerea pentru situatiile-limita!

Joaca-te cu partenera ta!

Un barbat al carui penis nu este centrul universului poate fi un iubit afectuos. Are o altfel de atitudine legata de femei si, in general, poate sa atinga un grad mai mare de libertate. Mai mult, iubitul afectuos are pasiuni pentru o gramada de lucruri la care nu te astepti! Sexul cu un barbat care este capabil sa inteleaga locul pe care-l ocupa penisul in viata lui este incredibil.

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO