Cum sa treci peste dragostea de vara! 7 pasi ca sa uiti amorezul de la mare

30-09-2009 00:00


Distractie pe plaja

Nu mai ofta dupa iubirea din aceasta vara, cu noptile fierbinti de pe plaja si zilele pline de distractii! Incearca sa depasesti momentul, mai ales daca nu te-a mai sunat dupa ce ati facut schimb de numere de telefon.

Dragostea voastra a fost intensa, pasionala si parea perfecta. Dar te-a dat rapid uitarii dupa ce ati lasat in spate marea si plaja. Ce te faci?

1. Accepta realitatea lui

Poate ca ati fost buni in pat si ti-a spus ca esti minunata pentru el. Numai ca barbatii vad un pic altfel aventurile de-o vara, care, pentru ei raman doar atat. A avut parte de sex, dar acum s-a intors la viata de zi cu zi. Accepta ca tu nu faci parte din ea.

2. Lasa visele

Poate ca arata bine si va distrati, dar fii cinstita! Tu traiesti in Bucuresti, el in Cluj! V-ati cunoscut pe plaja. Crezi ca o relatie la distanta mai e amuzanta? A fost bine cat a fost, acum gata!

3. Cauta-ti prietenele

E vremea sa apelezi la prietene. Te poti increde in ele si te pot ajuta. Prietenii sunt pe viata. El a fost cu tine doar o spatamana, doua.

4. Nu te umili

Ai numarul lui de telefon si, in plus, stii cum sa dai de el pe Facebook, dar nu face asta! Nu o sa il convingi ca a fost mai mult decat o aventura. Dar macar ramai cu mandria intacta.

5. Ai incredere in tine

Ar trebui sa te lupti cu gandul ca si-a batut joc de tine sau ca nu te ridicai la pretentiile lui. De fapt, inca nu a aparut Dl. Perfect pentru tine.

6. Invata din aventura

Trateaza tot ce s-a intamplat ca o lectie de dragoste. Invata din suferinta si data viitoare poate nu iti vei mai ceda inima si corpul atat de repede.

7. Pleaca la vanatoare

Din moment ce ti-ai impachetat sentimentele pentru el, alaturi de costumul de baie, si le-a pus pe ultumul raft din dulap, poate ca e vremea sa iesi in lume. Vine iarna si ai nevoie de cineva care sa te incalzeasca!

Sursa: Pro TV

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO