Cum sa iesi din criza sexuala!

Dată publicare: 25-08-2009 00:00
Dată actualizare: 06-10-2012 00:46


sex

Toate cuplurile trec, mai devreme sau mai tarziu, prin asa-numita criza sexuala. Imaginatia dispare, pasiunea la fel, iar tendinta este sa apelezi la diverse sfaturi, de la cunoscuti sau de prin carti, pentru a reaprinde flacara in dormitor.

 

Majoritatea cuplurilor apeleaza la brosuri, la dictionare si la manuale de sex. Unele spun ceva, altele altceva si unele vin si contrazic teoria primelor. Aceste carti aduc un profit considerabil autorilor, atunci cand cuplurile intrate in criza sexuala uita de imaginatia si sentimentele lor. Multi cheltuiesc o avere pe aceste carti de buzunar, pe care le studiaza din scoarta in scoarta.

Bazeaza-te pe sentimentele tale

Astfel viata sexuala a unora devine doar un alt capitol din respectivul manual de sex. Nu spunem ca aceste carti nu sunt folositoare, caci pe ici, pe colo, mai gasesti cate o idee incitanta. Problema apare atunci cand uiti de spontaneitate, de dorintele si de sentimentele tale, pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai reprimat. Devii un robot fara personalitate, care urmeaza sfaturi din carti.

Cartile despre sexualitate ajuta si nu prea

Se pare ca barbatii care invata sa faca dragoste profesionist dupa aceste carti au mari probleme. Studiaza tot felul de pozitii si de trucuri, pe care un amant excelent trebuie sa le cunoasca, insa, in practica, tind sa uite de femeia de langa ei. Asa ca, oricat de bine ar suna in teorie, respectiva partida de sex este compromisa.

De cele mai multe ori, ca sa faci sex in diverse pozitii din Kamasutra, trebuie sa fii un adevarat acrobat. Si, din dorinta de a incerca respectivele pozitii, risti sa te accidentezi sau, in cel mai bun caz, sa arati penibil.

Salveaza-ti viata sexuala cu ajutorul pasiunii

Lasa de-o parte cartile si sfaturile altora si incearca sa-ti aduci aminte ce lucruri te excitau in trecut. Ce anume iti starnea partenereul. Surprinde-ti iubitul sau iubita cu o lenjerie noua, cu un decor romantic, cu un zambet lasciv. Lasa-ti inima sa te ghideze. Nu te mai gandi la cartile pe care le-ai citit sau la sfaturile pe care le-ai primit si fii spontan.

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.intimatemedicine.com.

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO