Cum arata viata unei prostituate din SUA. O tanara vorbeste fara perdea despre miturile legate de traiul intr-un bordel

Dată publicare: 17-08-2015 10:29
Dată actualizare: 11-08-2017 13:04


Sarah Greenmore

Satula de miturile legate de viata prostituatelor, o tanara care lucreaza legal intr-un bordel din Nevada, SUA, a acceptat sa raspunda la toate intrebarile curiosilor, pe Reddit.

Sarah Greenmore si-a parasit slujba pe care o avea la un SPA cand si-a dat seama ca poate castiga mai multi bani in bordeluri. Acum, spune ca a ajuns sa castige in doua saptamani chiar si 9.000 de dolari.

De la tinerii care vin sa scape de virginitate in compania unei "profesioniste", pana la cum ajunge sa aiba si sapte clienti pe zi, tanara a raspuns fara pudoare curiozitatilor.

"Sa iti puna oamenii constant intrebari personale, sa te intrebe mereu ce o sa faci cand o sa imbatranesti si nu vei mai arata la fel de bine, asta este epuizant", spune Sarah. Nu la fel de epuizant insa ca atunci cand un client ii solicita sa stea ea deasupra, dupa ce cu o zi in urma si-a lucrat picioarele la sala de sport. Asta, spune Sarah, este cea mai dificila parte a merseriei sale.

Tanara povesteste ca majoritatea clientilor sunt barbati, dar s-a intamplat sa aiba si cateva cliente: "Este mai des intalnit ca o femeie sa-si cumpere jucarii sexuale pentru a se satisface decat sa vina in bordeluri, dar se mai intampla rareori".

Sarah a mai dezvaluit si ca ii este greu sa aiba o relatie, avand in vedere natura meseriei sale. Desi a avut la un moment dat un actor de filme pentru adulti drept iubit, relatia lor nu a rezistat. "In cele din urma, ne-am despartit, nu neaparat din cauza meseriilor noastre, ci mai degraba din cauza problemelor pe care ti le aduce. Acum nu sun interesata sa am o relatie. Ma ocup de mine...si de toti cei care ma platesc", a mai dezavluit fara jena Sarah.

Singura regula de la care nu se abate niciodata este sexul protejat. "Sanatatea mea si a clientilor mei are prioritate. L-am speriat de moarte pe un student care a incercat sa isi dea jos prezervativul cand nu eram atenta", a mai spus tanara.
 

Sursa: Reddit


VIDEO PROTVPLUS.RO