Fustele scurte dauneaza grav erectiei!

Ultima actualizare: 17-10-2012 15:31
Fusta scurta

Un psiholog din Rusia a descoperit ca majoritatea tulburarilor de erectie ale barbatilor sunt cauzate de imbracamintea provocatoare si stilul prea dezinvolt al femeilor.

Ca rezultat, barbatii ajung sa aiba o viata sexuala nesatisfacatoare, lucru care duce si la lipsa de incredere in propria persoana.

Odata cu revolutia sexuala, femeile din statele dezvoltate au adoptat un stil vestimentar indraznet, in timp ce femeile din tarile arabe, de exemplu, nu au nici pe departe atat de multa libertate in ceea ce priveste hainele. Astfel, musulmanii au cea mai mica rata a cancerului de prostata!

Ce legatura este intre haine si cancer? Ei bine, se pare ca tentatiile care ii incearca pe barbati cand vad femei imbracate provocator sunt daunatoare pe termen lung. Altfel spus, dorinta mare, satisfactie putina!

Ca sa intelegem mai bine legatura dintre haine si tulburarile de erectie ale barbatilor, ar trebui sa facem o analogie cu animalele.

Daca un mascul este slab, femela va simti acest lucru si il va respinge. Acest mascul nu poate sa cucereasca nicio femela, pentru ca in natura exista un reflex defensiv.

In prezent, 70% din cazurile de impotenta sunt determinate de o reactie de aparare naturala la stres, cauzata de erectii nesatisfacute.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO