Concluziile unui studiu: Sansele ca o femeie sa aiba orgasm in timpul unei partide de sex ocazional

Ultima actualizare: 16-11-2013 07:19
sex

Femeile sunt la fel de probabile sa aiba parte de sex ocazional la fel ca barbatii, dar nu primesc aceleasi beneficii in timpul acestor escapade.

Potrivit unui studiu prezentat la Academia Internationala de reuniune sexuala "Sex Research" din America s-a demonstrat faptul ca femeile sunt mult mai susceptibile de a avea orgasm in timpul unei partide ocazionale de sex decat atunci cand acestea sunt angajate intr-o relatie serioasa, sustine DailyMail.

Un studiu efectuat asupra a 24.000 de studente a relatat faptul ca 21% dintre acestea au avut orgasm in timpul un act sexual de cazie, in timp ce 75% au ajuns la maximul de placere atunci cand au fost angajate intr-o relatie serioasa. Cercetatorii spun ca acest fenomen se datoreaza faptului ca femeile nu se simt confortabil in timpul sexului de scurta durata, pe cand partenerii lor de sex masculin nu au fost afectati de acest imprediment.

Duvan Girlado, in varsta de 22 de ani, a comentat:"Nu ma straduiesc la fel de tare ca atunci cand fac sex cu cineva la care tin cu adevarat. Cu toate astea, sa ofer placere va ramane intotdeauna misiunea mea."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO