Cele mai satisfacatoare pozitii! Afla cum sa ajungeti pe culmile placerii!

17-04-2009 00:00


Sex

Creadeai ca trebuie sa fii un adevarat contorsionist ca sa te bucuri de o partida de sex reusita? Nimic mai neadevarat!

Bineinteles, in zilelele noastre se pune foarte mult accentul pe varietate in sex, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi la spital cu fracturi de spate. Multe cupluri au o viata sexuala implinita, ramananad solidari pozitiei misionarului. Varietatea e buna, dar experimentele trebuie sa fie placute pentru ambii parteneri.

Dar daca unul dintre voi vrea sa experimenteze, e bine sa fiti ingaduitori, chiar daca nu sunteti un adept al schimbarii! E foarte posibil sa aveti placuta surpriza a unui orgasm de milioane.

Insa, inainte de toate, pentru a ajunge la climax ar trebui sa aveti amandoi cunostintele de baza despre cum functioneaza organele genitale. Daca un barbat ajunge la orgasm prin simpla stimulare a penisului, pentru femei este un pic mai complicat. Si chiar daca aproape toate fetele simt placere atunci cand sunt penetrate, ele ajung mai des la orgasm prin stimularea clitorisului sau a punctului G. Clitorisul se afla in exteriorul vaginului, chiar deasupra acestuia, in timp ce punctual G este localizat in interiorul vaginului, pe peretele exterior, exact in spatele osului pubian.

Pozitiile in care barbatul sta deasupra

Acestea sunt de obicei cele mai folosite de catre cupluri. Este cel mai simplu mod ca femeia sa atinga punctual culminant. In timp ce barbatul poate regla vitaza penetrarii, fata poate sa decida cat de profunda este aceasta. In plus, sexul fata in fata poate fi mult mai placut, partenerii se pot saruta si mangaia in voie. Iar daca vrei sa fii cu adevarat satisfacuta incearca sa-ti pui o perna sub fund. Penetrarea va fi mult mai adanca. In plus, este o pozitie foarte buna daca vrei sa faci un copil. Sansele cresc daca ramai in aceasi pozitie jumatate de ora, dupa.

Pozitiile in care femeia sta deasupra

Sunt indicate daca partenerul are probleme cu ejacularea prematura, pentru ca, lasand fraiele in mana femeii, se simte mai relaxat. Dar si pentru partenere e o pozitie buna. Pe langa faptul ca pot controla intensitatea si profunzimea penetrerii au control si asupra propriului corp. Isi pot stimula singure sanii si clitorisul.

Pozitiile in care partenerii stau culcati pe o parte

Doua sunt aceste pozitii: partenerii pot sta culcati pe o parte, fata in fata, sau barbatul poate sta in spatele femeii. Sunt foarte potrivite si daca femeia este insarcinata. De asemenea, ajuta barbatii daca se simt extenuati, pentru ca penetrarea este foarte adanca si miscarea minima. Aceste pozitii sunt foarte bune pentru stimularea punctului G. Iar daca barbatul este in spatele femeii poate stimula manual clitorisul acesteia.

Pozitiile in picioare

Cam greu de realizat daca partenerii nu sunt de aceeasi ialtime, sunt recomandate celor care au conditie fizica. O varianta este ca femeia sa-ti incolaceasca picioarele in jurul taliei partenerului, insa este foarte obositor pentru acesta.

Pe la spate

Foarte potrivite pentru femeile care gasesc greu drumul spre orgasm. Va trebui insa sa ai incredere totala in partener. El va controla atat profunzimea penetrarii cat si viteza acesteia. In plus, iti poate mangaia in voie sanii si stimula clitorisul.

Dupa: The Sun

Sursa: Pro TV

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO