Cel mai enervant gest pe care il fac barbatii in pat este o dovada de iubire. Ce spun psihologii

Dată publicare: 23-01-2012 10:58
Dată actualizare: 21-05-2012 02:13


sex

Daca partenerul tau adoarme dupa o partida sex, inainte sa-ti spuna cateva cuvinte de alint sau despre cat de reusit a fost actul, nu ar trebui sa te superi, ci, dimpotriva, sa fii incantata, pentru ca acesta ar fi un semn pozitiv, spun specialistii.

Specialistii in psihologie evolutiva de la Universitatea din Michigan si de la Colegiul Albright din Pennsylvania spun ca tendinta, barbatilor si femeilor, in egala masura, de a dormi imediat dupa sex este asociata cu afectiunea si dorinta de a consolida cat mai mult legatura.

Dupa 60 de ani, oamenii de stiinta vin cu cea mai mare dezvaluire despre Punctul G

Echipa de cercetatori a examinat 456 de participanti, care au completat chestionare on-line anonime prin care si-au evaluat experientele si dorintele fata de partener dupa sex.

Persoanele a caror parteneri adorm imediat dupa un act sexual au dorinta mai puternica de a conversa si a se alinta in acel moment. “Sa adormi inaintea partenerului poate fi o cale inconstienta sa excluzi orice discutie despre un angajament serios dupa sex. Dar asta nu inseamna ca nu te gandesti la aceste discutii”, a spus Susan Hughes, unul din autorii studiului.

Cele mai penibile 9 intrebari despre sex. Uite ce curiozitati jenante au tinerii

Dupa ce au analizat in amanunt toate chestionarele, psihologii au tras concluzia ca cei care adorm dupa sex se simt in largul lor alaturi de partener si se gandesc sa ramana cu el, insa cei care nu o fac se gandesc, cel mai probabil, cum sa sara la urmatorul partener.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO