Ce nu stiai despre sex iti este dezvaluit prin cifre. Partea nestiuta a dragostei

Dată publicare: 27-01-2012 10:28
Dată actualizare: 22-10-2012 14:09
Sursa: www.bodyandsoul.com


cuplu

Care este cea mai buna metoda de flirt, unde prefera cuplurile sa intretina relatii intima si detalii neasteptate despre femeile care nu poarta lenjerie intima.

Profesorul John Croucher a scris in cartea sa "Love by numbers" (Dragostea in cifre) o serie de statistici inedite despre dragoste si relatiile intime dintre parteneri, scrie Body and Soul.

- Oamenii folosesc de obicei 52 de semnale diferite atunci cand flirteaza, cel mai des folosit fiind jocul cu o suvita de par.

- 50% dintre cei chestionati declara ca fac sex intr-un loc public, cum ar fi pe plaja, la birou sau intr-un club de noapte. Alti 19% ar vrea sa faca acest pas, dar inca nu l-au facut.

- Cand vine vorba de ce si-ar dori barbatii sa schimbe la partenera lor, 23% ar vrea ca femeia sa aiba alt apetit sexual, 26% atitudinea, 9% infatisarea si 4% inteligenta.

- 11% dintre americanii care au raspuns intrebarilor autorului au declarat ca au pus capat unei relatii din cauza unei…pisici!

- Adulterul la femeile europene sub 20 de ani este intalnit in 70% din cazuri in Germania si Marea Britanie. In Asia, procentul este sub 10%.

- 60% dintre casatoriile din intreaga lume sunt “aranjate”.

- 1% dintre oamenii din intreaga lume se considera asexuali, adica nu se simt atrasi sexual nici de barbati, nici de femei.

- 25% dintre femeile britanice recunosc ca nu poarta lenjerie intima atunci cand merg la o ocazie speciala.

- 32% dintre mariaje se destrama, de obicei in primii cinci ani.

- 62% dintre soferi au flirtat in trafic si 31% dintre acestia au ajuns sa aiba o intalnire cu femeia agatata astfel.

- Ora cea mai potrivita pentru a face dragoste este….10.30 p.m.

Sursa: www.bodyandsoul.com


VIDEO PROTVPLUS.RO