Cassano, un Cassanova: "Am avut peste 600 de femei"

14-11-2008 00:00


Antonio Cassano

Cam intre 600 si 700 de femei a avut fotbalistul de 26 de ani, Antonio Cassano. Acesta si-a dezvaluit secretele in cartea sa, autobiografica.

Marile mele placeri au fost si raman sexul si mancarea, pentru mine ambele mergand perfect impreuna. Am avut deja intre sase si sapte sute de femei, dintre care 20 nume grele din showbiz.
Antonio Cassano
Antonio vorbeste in cartea Dicco tutto(Zic tot) despre tumultoasa sa viata amoroasa si despre fotbal.

"Primii 17 ani am dus o viata de nenorocit, ultimii noua de miliardar. Mai am inca opt pentru a egala raportul. Momentul decisiv a fost acel meci extraordinar facut la Bari impotriva lui Inter pe 18 decembrie 1999. Daca nu era acel meci, as fi fost, fara indoiala, un gangster, un rapitor sau poate si mai rau, chiar un mafiot, killer la nevoie, daca mi se cerea", a declarat fobalistul.

Viata sa amoroasa a fost tumultoasa, el a facut sex oriunde si oricand:„Am facut sex in special inainte de meciuri, si mai ales in cantonament. La Roma mergeam cu femeile in vestiarul echipei de tineret si foloseam drept pat mesele de masaj".

Jucatorul recunoaste ca a facut si orgii cu Francesco Totti: "Pana s-a produs ruptura dintre noi, am petrecut la greu in orgii de vis pana la 9 dimineata, cand ne sculam si plecam la antrenament".

Antonio a avut doar patru logodnice in 11 ani, restul 600 au fost aventuri. 

Ultima cucerire a fost Carolina Marcilias, in varsta de 17 ani, de care s-a indragostit si pentru care a renuntat la aventuri.

"Pentru ea am decis sa renunt la pipite! Da, ati auzit bine, gata cu pipitele! Nu vrea sa o dezamagesc. Carolina mi-a schimbat viaţa. Iubesc la nebunie acest inger de fata. Sunt cel mai fericit barbat din lumea asta”, a marturisit jucatorul, oprindu-se la cele 600-700 de femei pe care le-a avut pana acum.

Uite cele mai sexy iubite de fotbalisti!

Sursa: Bilec Andreea

VIDEO PROTVPLUS.RO