Blestemul si binefacerile virginitatii

30-12-2008 00:00
Sursa: intimatemedicine.com


sex

Ce spune barbatul? Pe de-o parte, i-ar placea sa fie primul in pat. Pe de alta, recunoaste ca exista si... dezavantaje.


Multi barbati cred ca virginele nu sunt cea mai buna alegere pentru o relatie serioasa, pentru ca femeia e ochi alunecos si poate i se indreapta atentia spre un altul. 

Virgina cu noi orizonturi 

E clar ca virginele nu au experienta, nu s-au dezlantuit inca si exista posibilitatea ca, mai devreme sau mai tarziu, sa vrea sa incerce sexul cu un alt partener. Sau parteneri. Cu toate acestea, o femeie se ataseaza foarte tare de primul ei iubit si are impresia ca acesta e special si ca ii va apartine mereu. Mai ales daca nu si-a pierdut virginitatea la o petrecere, ci cu persoana de care era indragostita de multa vreme. Sentimentul poate duce la probleme care sa ii faca viata grea... barbatului. Ea poate sa fie insa tentata sa vada si deosebirile sexuale dintre barbati, daca nu e satisfacuta de calitatile primului sau acesta o plictiseste cu aceeasi rutina. Totusi, acest lucru nu se aplica tuturor virginelor! 

Femeia cu experienta bate virgina? 

Unii ar spune ca da. Se spune ca e mai bine sa ai parte de o partenera cu vreo doi la activ, pentru ca astfel ea a experimentat deja mai multe si nu mai e interesata de alti barbati. Va afla incet ca esti cel mai bun pentru ea, ca o cunosti si o faci sa se simta bine. Poate vei reusi sa convingi o virgina ca esti cel mai bun, dar lipsa dovezilor o poate tenta sa mai incerce. Acelasi lucru se aplica si barbatilor. O femeie poate alege un virgin, care n-are habar, dar se poate reorienta si el spre o alta.

Cand alegi un barbat, ar fi bine ca si el sa aiba ceva experienta anterioara, care se simte deja bine cand face sex si crede, in acelasi timp, ca esti cea mai buna pentru el. Pana la urma nu conteaza sa fii prima iubire, ci ultima!

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO