Banel Nicolita, campion in... pat


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 10:20
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Erotic
Banel Nicolita

Sexy-braileanca devenita celebra dupa ce a facut sex cu 1.000 de barbati, printre care si vedete, a declarat ca Banel Nicolita este cel mai tare din cati a cunoscut.


Blondina a facut si un top al celor mai bine dotati barbati, iar primul clasat este Banel Nicolita, care, desi pe teren mai rateaza, mai greseste poarta, se pare ca in pat este campion. Bravo Banele! 

“In urma cu o luna-doua am facut sex cu Banel. Pot spune ca este cel mai tare barbat din cati am cunoscut. O are mare, cred ca ajunge la 25 de cm, si stie meserie. Ii dau 10 plus”, a declarat Florina pentru Click!. 

Locul doi il ocupa cantaretul Fizz, care, dupa operatia de marire a penisului, a facut victime in randul femeilor. Florina s-a culcat cu el de doua ori si a ramas impresionata.

Florin Salam a fost clasat pe locul trei, luand nota noua de la blondina. Cu toate ca nu e prea dotat pentru gusturile sale, braileanca declarat ca este foarte dulce. 

Pe ultimul loc se afla Liviu Guta, care nu a reusit sa o satisfaca pentru ca avea penisul mult prea mic. 

“In urma cu doi ani am avut o aventura de o noapte cu Liviu. A fost binisor, el e un tip romantic, dar, din pacate, are o problema. Nu cred ca penisul lui depaseste 15 cm”, a mai declarat femeia.

Sursa: Click

VIDEO PROTVPLUS.RO