Aplicatia care iti spune cati parteneri ai avut de fapt. "De asta medicii va bat la cap sa folositi prezervativul"

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01
doi barbati si o femeie

Cu totii credem ca stim cam cati parteri sexuali am avut de-a lungul vietii. O companie farmaceutica din Marea Britanie a creta insa o aplicatie care ne arata ca nu e chiar asa.

Si asta pentru ca persoanele cu care am intretinut relatii sexuale au avut si ele, la randul lor, alte relatii. Iar aceste relatii pot implica boli cu transmitere intima, spun cei de la Lloyds Pharmacy, cea mai mare retea de farmacii din Marea Britanie.

Ei au creat, folosind date statistice privind numarul de parteneri pe grupe de varsta, un calculator care aduna cati parteneri sexuali ar fi putut avea partenerul tau, cati parteneri ar fi putut avea acestia la randul lor si tot asa pana la al saselea grad. Daca vreti sa il testati, intrati aici.

Ca sa va dati seama de dimensiunile riscului, daca ati avut relatii de-a lungul timpului cu o singura persoana, de sex feminin, intre 20 si 24 de ani, adunand partenerii pana la gradul 6 rezulta aproape 240.000 de oameni – de la care ati fi putut lua o boala cu transmitere intima. Daca partenerul era barbat, tot intre 20 si 24, totalul creste la 270.000. Iar daca ati avut de-a lungul vietii 50 de parteneri, calculatorul arata ca e ca si cum ati fi intretinut relatii cu toata populatia Romaniei. “De asta medicii va bat la cap sa folositi prezervativul”, conchid autorii aplicatiei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO