Ai visat vreodata ca faci sex cu fratele iubitului sau cu nepoata?

20-01-2009 00:00


sex

Sunt multi cei care viseaza partide mai mult sau mai putin obisnuite de sex. Ce te faci daca te trezesti dupa un vis in care faceai lucruri cu un membru al familiei? Oare e anormal? Hmm, te-am pus pe ganduri...


Studiile spun ca femeile incep sa aiba vise erotice pe la 20 de ani. La barbati se intampla mai devreme, dar fanteziile se raresc odata cu varsta. Acum 100 de ani, visele erotice erau considerate imorale, asa ca se incerca eliminarea lor cu orice pret. Se ajunsese acolo incat exista un dispozitiv care il tragea pe barbat de par daca penisul i se intarea si ridica in timpul somnului! 

Simboluri 

De obicei, actiunile din timpul somnului si visele respective sunt complet lipsite de explicatii logice. Visele erotice cu rudele indica de cele mai multe ori o dorinta de apropiere de ele. Nu prea au, insa, legatura cu dorintele sexuale. Se spune ca nu e prea bine sa reprimati visele, ci sa incercati sa le gasiti o explicatie. 

Ce te faci? 

Daca se intampla de prea multe ori si incepe sa te supere, ar fi bine sa mergi la un medic. Poti sa devii nervos, frustrat, speriat. Doctorul te va ajuta sa iti gasesti somnul odihnitor. Se recomanda chiar un jurnal in care sa vorbesti despre aceste vise. Ai numai grija sa nu il gaseasca cine nu trebuie!

Sursa: intimatemedicine.com

Tags: sex, erotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO