Ai prea multa energie? Foloseste-o ca sa faci sex!

Ultima actualizare: 28-10-2012 18:29
sex

O partida de sex poate sa bata oricand o ora plictisitoare si obositoare la sala! Daca ai prea multa energie, iata cateva pozitii bune sa iti impresionezi un partener curajos!

Cu capul in jos!

Stati unul in fata celuilalt. Sari si inconjoara-i mijlocul cu picioarele si pune-ti bratele in jurul gatului lui. Dupa primul contact, lasa-te usor pe spate, pana ajungi cu bratele pe podea. In continuare, picioarele sunt in jurul lui. Cica nu e atat de greu pe cat pare, spun cei care au incercat si care au avut parte de o super experienta.

Ca in scaun!

El se aseaza pe spate, cu picioarele in pozitia "bicicleta", cu picioarele aproape de piept. Cu palmele trebuie sa isi ridice sezutul. Tu trebuie doar sa te asezi ca pe un scaun, cu spatele la fata lui. Ce-i drept, penisul lui trebuie sa aiba lungimea potrivita ca sa poata iesi printre picioare!

Pozitia CAT!

Daca ai muncit toata ziua, dar ti-a mai ramas ceva energie si chef de sex, asta e cea mai satisfacatoare pozitie! El e deasupra ta, dar corpurile voastre nu se ating decat de la mijloc in jos. El sta in genunchi si se sprijina in maini, iar tu ai picioarele incolacite in jurul mijlocului lui. Foloseste doar miscarile pelvisului ca sa te misti, fara ajutorul picioarelor sau al mainilor. Ridica-l si coboara-l, fara sa maresti viteza miscarilor. Psihoterapeutii spun ca asa aveti cea mai mare sansa sa aveti orgasm in acelasi timp!

Parteneri