5 reguli de baza ale sexului ocazional

05-05-2010 00:00


sex, vagin

Nu stii cum sa te porti intr-o relatie bazata pe sex ocazional? Nu te implica emotional, nu te simti vinovata si fii extrem de discreta. Vezi care sunt regulile de aur ale unei asemenea relatii.
 


Regula 1: Sentimentele sunt interzise!
Prima regula a sexului ocazional este ca este doar sex si atat! Nimic mai mult. Atunci cand intervin sentimentele intr-o relatie sexuala ocazionala cu un partener, placerea are de suferit. Iubirea si gelozia nu pot exista in cadrul unei relatii bazate pe sex ocazional. Cineva va fi ranit.

Regula 2: Nu ai nicio obligatie fata de partener
In relatia bazata pe sex ocazional nu ai nicio responsabilitate fata de partener. In astfel de relatii, cei implicati sunt liberi sa iasa cu oricine si nu trebuie sa se simta limitati la un singur partener sexual. Deci, daca iti vezi partenerul de sex ocazional cu o alta femeie, nu ai motive sa fii nervoasa sau geloasa. Relatia voastra e deschisa si fara obligatii. Nu te astepta sa te sune frecvent. Nu te astepta la mesaje siropoase. Nu te astepta la fidelitate. Nu te astepta la cadouri si declaratii de dragoste.

Afla si celelalte 3 reguli!

Sursa: perfecte.ro

Tags: sex,

VIDEO PROTVPLUS.RO