10 minute - durata partidei perfecte de sex

Ultima actualizare: 16-10-2012 02:32
sex

Partida perfecta de sex dureaza doar 10 minute sustin terapeutii sexuali. Mitul orelor de pasiune intre cearsafuri este doar... un mit.

Contrar scenariilor din seriale precum “Totul despre Sex” sau “Neveste Disperate” partida perfecta de sex dureaza minim trei si maxim 13 minute. Ceea ce trece de 10 minute devine deja obositor, nu mai e placere sau pasiune.

Cercetatorii Eric Corty si Jenay Guardiani au stat de vorba cu peste 50 de specialisti de la Societatea de Terapie Sexuala si au avut in fata marturii a mii de pacienti din SUA si Canada.

Pacientii sustin ca un act sexual de trei minute este... bun, iar o partida sexuala intre sapte si 13 minute este...de dorit. Daca se trece de 13 minute, partida de sex devine prea lunga. Daca actul sexual tine intre unul si doua minute, este nesatisfacator.

“Oamenii din ziua de azi au fantezii cu o partida de sex care dureaza ore in sir, o nopate intreaga chiar. De aici isi trag si marile frustrari”, spune doctorul Eric Corty.

Un alt sondaj, efectuat separat de acesta, indica faptul ca femeile maritate prefera sa citeasca o carte, sa vada un film sau sa doarma decat sa faca sex dupa o zi de munca.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO